Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 CHIO ROTTERDAM: Fanny Verliefden danst naar een tweede plaats! - dressuurevent.be
Loading
CHIO ROTTERDAM: Fanny Verliefden danst naar een tweede plaats!

CHIO ROTTERDAM: Fanny Verliefden danst naar een tweede plaats!

In de CDIO3* B-finale zette Fanny Verliefden een knappe prestatie neer. Met haar zwarte Indoctro v/d Steenblok reed ze een percentage neer van 69.979 %. Goed voor een tweede plaats.  Op een derde plaats kregen we ook een Belgische combinatie, Laurence Roos met Fil Rouge (v. Stedinger). Ze behaalde een score van 69.447 %.

Een Rubin Royal zoon nam de overwinning mee naar huis. Lara Butler uit Groot-Brittannië met Rubin Al Asad behaalde ze een score van 70.702 %.

In CDIO5* Grand Prix Freestyle – B Final reed David Engelen met Royal Rubinstein zich naar een 5e plaats met 67.585 %. Katrien Verreet nam de 6e plaats in beslag met Galliani Biolley, 65.375 %

Bekijk hier de volledige proef van Fanny:

Foto’s en tekst: Dressuurevent.be

 

Top

Login


Creëer een account
Forgot Password?

Creëer een account


Username
Want to Login?

Paswoord vergeten?