Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 INFO: WK Jonge Paarden - dressuurevent.be
Loading
INFO: WK Jonge Paarden

INFO: WK Jonge Paarden

Wie wel en wie niet naar Ermelo?

Op sociale media en op de selectiewedstrijden lazen we en hoorden we dat er heel wat onduidelijkheid was omtrent de selectie. Ongenoegen en verbijstering is dus hier van toepassing. Wij van dressuurevent wilden dan ook graag weten hoe de vork juist aan de steel zit en gingen daarom te rade bij Katrien Verreet  van de commissie over het hoe en wat allemaal.

Katrien Verreet : De kwalificatie is op basis van de ranking van de cyclus. Er moeten 4 uitslagen gereden zijn: 2 in de preliminaire, 2 in de finale proef.

Het Fei reglement schrijft dat Belgie 2 paarden per jaargang mag afvaardigen mits het behalen van 1 keer 75% voor de 5 en 6 jarigen, 1 keer 70% voor de 7 jarigen.

In het reglement staat ook dat Belgie Paarden afvaardigt die een Belgisch stamboek vertegenwoordigen erkend door het wbsfh. Met andere woorden geboren in een Belgisch stamboek erkend door wbsfh.

Mochten de plaatsen niet volledig kunnen opgevuld worden omwille van bijvoorbeeld het niet behalen van de Fei-norm, dan mogen deze opgevuld worden met buitenlandse paarden geboren in een erkend stamboek, mits toestemming van de Fei.

De definitieve selectie moet uiterlijk 17 juli 2018 bekend zijn.

Tekst en foto’s: dressuurevent.be

Top

Login


Creëer een account
Forgot Password?

Creëer een account


Username
Want to Login?

Paswoord vergeten?