Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 BLOG: Avontuur Deauville de laatste dag van ons mega leuk avontuur! - dressuurevent.be
Loading
BLOG: Avontuur Deauville de laatste dag van ons mega leuk avontuur!

BLOG: Avontuur Deauville de laatste dag van ons mega leuk avontuur!

We beginnen ons hier al goed te stellen in Saint-Arnoult, ook Jebe begint de routine nu best oke te vinden. Ik kreeg eindelijk terug, de leuke goedemorgen zoals ze me thuis ook altijd verwelkomt! Haar eten was ineens ook toch hetzelfde zoals ze dat thuis ook kreeg, en onze dagelijkse wandelingetjes werden nu voor haar ook heel leuk…mijn introvertje werd terug wat zichzelf. Het rollen aan het touw heeft ze nu ook beet. Dus heel vroeg in de ochtendstond stonden we daar op het kleine grasstukje samen, bijna iedereen sliep nog, de mist kwam op en het was heerlijk fris, wat een zalige momenten van rust, en dan ontstaan er tussen ons heerlijke gesprekken.

Als Jebe haar ontbijtje op had, haar wandeling had gekregen en haar bedje terug proper was, was het mijne toer. Zoals de voorbije dagen, stond de tafel weer heerlijk gedekt, en ook daar werden de gesprekken heerlijk, en vooral heel gezellig. Om elf uur moesten we uit ons huisje, dus werd er flink opgeruimd…waar ik van tussen ben geslopen, want ik moest natuurlijk terug naar de wedstrijd gaan kijken waar de jeugd hun kür moesten voorstellen! In de andere piste werd de GP special gereden, waar je stiekem ook van denk, wie weet ooit….kunnen wij dat ook!

Stress was helemaal verdwenen, en eindelijk begon ik zelf ook meer en meer van het moment te genieten. Om 14u begon onze kür, waar ik als 8ste binnen moest. Na de 1ste gezien te hebben, ben ik Jebe rustig beginnen klaarmaken, nog even de lijnen en de muziek in mijn hoofd gestoken. In het losrijden, voelde ik wel dat Jebe toch wat moe aanvoelde, niet teveel gevraagd want het was dan ook nog eens lekker warm. Daar werd mijn naam geroepen, en kreeg ik veel lucky wishes, de muziek begon en daar gingen we, draakje voelde het en werd weer erg wakker ze ging als een banaan! Ik dacht dit gaat niet meer goed komen maar het voelde zo heerlijk, eens terug in de stap moest ik heel alert zijn om de controle te kunnen houden, die we in de galop helemaal kwijt speelde, er kwamen heel veel fouten in ons serie werk, en ik zat ook voor op de muziek. Het was een beetje jammer vooral na de 1ste 2 goede wedstrijden maar draakje spuwde heerlijk met vuur en ik zat van het begin tot einde met een big smile en daar doe je het toch voor lol met je knol…..want net dat vergeten we te vaak! We kregen helaas maar een score van 63;6% maar toch weer een paar keer een 8 op mijn protocol. 

Kara werd nog heel mooi derde, na de prijsuitreiking werd alles ingeladen, en vertrokken we terug richting thuis, rond middernacht is mijn Vuurspuwende Draakje heerlijk afgeleverd en heb ik ze meteen op de weide gezet bij haar vriendin.

Ik had een heerlijke wedstrijd, super hard genoten en het smaakt naar meer!

Tekst en foto: Heidi Dekeyzer

Top

Login


Creëer een account
Forgot Password?

Creëer een account


Username
Want to Login?

Paswoord vergeten?