Loading
Internationale top meldt zich aan voor CDI 3*** Waregem!

Internationale top meldt zich aan voor CDI 3*** Waregem!

Niet voor niets wordt Waregem ‘de stad van het paard’ genoemd. Waregem Koerse, draf- en galoprennen op de Gaverbeekhippodroom, Horseball, elegantiewedstrijden voor koetsen, eventingwedstrijden, jumpings enz… Kortom de stad Waregem bruist van het paardengebeuren.

Hierin kunnen we ook van 13 tot en met 16 september de tweede editie van Dressuur Waregem terugvinden, een internationale wedstrijd in samenwerking met vzw De Gaverbeek en Sport Vlaanderen.
Het dressuur gebeuren vindt plaats in het Sport Vlaanderen-centrum, het grootste ruitersportcentrum van Vlaanderen! Het adres is Veldloopstraat 11, 8790 Waregem.

Op het programma staan de Big Tour & Small Tour CDI***, U25, Pony’s, Juniors en Young Riders. 

Enkele Internationale ruiters komen opnieuw hun titel verdedigen in de Hippische stad. Onder meer ruiters en amazones uit Belgie
Nederland, Groot-Brittanië, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Polen, USA, Australië, Republix of South Africa, Zwitserland hebben zich aangemeld.

Waaronder ook amazone Tosca VISSER VAN DER MEULENE die editie 2017 op haar naam schreef in de Big Tour Grand Prix Freestyle met haar topper Asther De Jeu, die haar titel komt verdedigen!

Ook onze landgenoten Jorinde Verwimp, Simon Missiaen, Katrien Verreet, Zoe Niessen, Nico Nyssen,… gaan zich van hun sterkste kant laten zien.

Naast de topsport kan je ook genieten van randanimatie. Enkele standhouders presenteren hun nieuwste producten. Je kan ook een heerlijk hapje eten in één van de foodtrucks op het Waregems domein.

Bovendien is het evenement volledig GRATIS!

Dit jaar zal Dressuurpixel.be de fotografie verzorgen op zaterdag 15 en zondag 16 september. Onze fotograaf, Point of view photography – Anne-Marie Dierickx zal ter plaatse zijn om unieke beelden van de ruiters en amazones vast te leggen.

NEW: INSTANT SOCIAL SHARING! De foto’s kan je dadelijk op USB stick meenemen! Bezoek zeker onze stand op de parking!

Alle foto’s zullen te bekijken zijn via www.dressuurpixel.be!

Volg ons op facebook via dressuurevent.be waar wij steeds de laatste nieuwtjes met jullie delen !

Tekst: Dressuurevent.be
Foto’s: Archief 2017 Chris Coessens 

Top

Login


Creëer een account
Forgot Password?

Creëer een account


Username
Want to Login?

Paswoord vergeten?