Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 BLOG: CDI Waregem: Hattrick for Taki - dressuurevent.be
Loading
BLOG: CDI Waregem: Hattrick for Taki

BLOG: CDI Waregem: Hattrick for Taki

Kür dag in Waregem. De kür is mijn favoriete onderdeel van de wedstrijd dus ik keek er enorm naar uit. Het was eerst de beurt aan mijn leerling Emma Driesen ze won vandaag de kur met 74% en dat op haar aller eerste internationale wedstrijd! Ik ben super trots.

Om 16u09 mocht ik dan eindelijk als laatste van de proef. Taki leek elke dag een beetje frisser te worden wat wel grappig is want normaal is hij aan het einde van zo’n week echt moe. Vandaag helemaal niet. De muziek begon en het was echt genieten van begin tot einde. Hij leek bijna vanzelf te gaan. We hebben wel wat punten laten liggen in 1 pirouette waar hij iets teveel wou doordraaien.

Maar ik klaag absoluut niet. Het was voor mij een beetje een last minute beslissing om naar Waregem te komen dus de voorbereiding was niet helemaal optimaal. Ondanks dat heeft Taki gewoon boven verwachting gepresteerd en ben ik echt heel erg blij met hem. Waregem is echt een super leuk concour. Als het in de planning past ben ik er volgend jaar zeker weer bij!

 

Tekst: Jorinde Verwimp
Foto’s: Dressuurevent.be

Top

Login


Creëer een account
Forgot Password?

Creëer een account


Username
Want to Login?

Paswoord vergeten?