Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/9/3/4/dressuurevent.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447 Cavalor Cup finale Jumping Mechelen door de ogen van Pascale Paillot - dressuurevent.be
Loading
Cavalor Cup finale Jumping Mechelen door de ogen van Pascale Paillot

Cavalor Cup finale Jumping Mechelen door de ogen van Pascale Paillot

A dream came true!

Op 19 augustus was de laatste Cavalorcupwedstrijd en daar had Elvira een prachtige prestatie neer gezet en ons zo een ticketje bezorgd voor de finale in Mechelen. Vanaf dan begon de voorbereiding om een mooie prestatie neer te zetten op JM 2018.

We stelden zelf een kür samen en lieten die film. Het zoekwerk en het rijden alleen al was plezierig Dankzij Montell Pieters van Beatz & Madness werd er zelf gekozen muziek op gezet en het resultaat mocht er zijn. De kür kreeg de naam My imortal papillon stand my ground mee. Het genre muziek dat bij paard en amazone staat:lekker stoer en gedurfd.

De trainingen thuis als op verplaatsing, de clinic bij Isabel Cool en het dagelijkse werk was voor mij eigenlijk genieten van begin tot eind. Alles verliep zoals ik wou tot zelfs op de grote dag. En die was daar sneller dan gedacht. Elvira was de ruste zelf in de voorbereiding die dag.

Eenmaal ter plaatse liet ze zich onderdompelen in de magistrale sfeer van Jumping Mechelen en laat dit nu net haar ding zijn blijkbaar! Kippevel krijgen bij het binnen rijden in de hal. Een paard dat zich even een meter groter maakte, was al een wowgevoel. Onze kür werd een moment om nooit meer te vergeten. We hebben genoten van begin tot eind! Dit nemen ze ons niet meer af en heel de ervaring geeft zo een boost om verder te gaan.

A once in a lifetime experience!

Tekst en foto’s Pascale Paillot.

Top

Login


Creëer een account
Forgot Password?

Creëer een account


Username
Want to Login?

Paswoord vergeten?